Vecka 24

Har börjat känna sparkarna väldigt tydligt och väldigt ofta. Det som är mest fascinerande är att man ser hur magen "rycker" till när den lille sparkar. Kan inte sluta titta på magen när den håller på som bäst. Nu FATTAR man verkligen att den e en liten människa där inne. :-)

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att besöka MVC igen (7/1-2010). Antar att det som görs då är att kolla att värdena e ok och mäta magen.



Magen ser ju betydligt större ut framifrån än profil tycker jag. Naveln har blivit väldigt grund. Snart putar den la ut den med. haha!



Vecka 24

Du: Det kan vara skönt att veta att om ditt barn skulle födas nu så har det en liten chans att klara sig. Barnet är klart men omoget och kommer isåfall behöva mycket hjälp. Kanske mår du nu bra och orkar leva vidare som vanligt, kanske känner du ett större behov av att ta det lugnt och att vila. Lyssna på din kropp och instinkt och gör vad som känns bäst för dig.
Bebisen: Barnet lägger nu på ungefär 85 g i veckan, och väger nu omkring 550 gram och mäter cirka 30 cm. Barnets balansorgan har utvecklats och det kan känna vad som är upp och ned i livmodern. Nu påbörjas en viktig utvecklingsfas i hjärnan. Hjärnbarkens celler, som sysslar med det medvetna tänkandet, börjar nu att mogna.


Kommentarer
Postat av: Elese

Lille Tuffs! Vad gör du med din fina mamma=)

Goose mage du har!! Klappa lite åt mig med.

Gott Nytt på er alla-tre=)



Puss Kram och Love:)

2009-12-31 @ 14:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0