Alexander's första MC!

Alexander har nu fått sin första motorcykel! Denna fick han av familjen Nilsson. Alexander är givetvis medlem i SMC och har varit sen han föddes.


Nu går han!

Japp så ligger det till.
Vår stora kille går som aldrig förr.
Han e snabb och han går överallt. Idag lyckades han t.o.m ta sig upp för tröskeln från altanen in i vardagsrummet, och den e hög. Bra jobbat!
Det är helt galet att han utvecklas så snabbt eller så är det att man själv är så trög att man inte hinner uppfatta alla framsteg.
Idag tog hela familjen en långpromenad i området och Alexander skulle självklart gå han med. Han gick en bra bit innan han blev trött och ville sitta i vagnen.
Han stod på huvudet en gång när vi gick i skogen vilket inte är så konstigt i.o.f men han parerade den vurpan väldigt bra och det blev en mjuklandning på näsan. Inte ett ljud hördes från Alexander utan bara upp på benen igen och traska vidare.
Cool kille.

Nu i dagarna har jorgubbarna börjat mogna här hemma till vår förtjusning. Alexander fick en egen att smaka på. Och tusan va gött han tyckte det va med röda gubbar.
Han gick fram och tillbaka ute på gräsmattan och bara flinade och fnissade medans han mumsade på jordgubben.
Och när den var slut så blev han så besviken att han fällde en tår.
Alexander ska få så många jordgubbar han vill i sommar. För det verkar helt klart vara hans favoritgodis.

Nu har jag (Sophia) jobbat ca. 1 månad och det går ju fantastisk bra här hemma vilket jag redan visste men jag saknar ju dom tokmycket på dagarna. Vill också busa och gosa men min Alexander hela dagarna.
Men det vigs helgerna åt nu istället.
Han har utvecklats väldigt mycket och han "pratar" mest hela tiden. Ibland låter det som han säger meningar till oss. Och vi svarar ju självklart tillbaka med nåt fyndigt.

Snart är det som tur var semesterdax och vi ska ta oss till Ystad några dagar med Alexanders syssling Wilma. Sen blir det 2 veckor i kungshamn. Så nu hoppas vi bara på en dundervarm sommar men många salta bad. Alexander längar efter sitt premiärdopp i havet. För än så länge har bara tårna doppats i rörtången. Det var kallt men kul.


RSS 2.0