Slottskogen

Den 26 juli tog vi oss en tur in till gbg för att spana på djuren i slottskogen. Farmor och Dennis gjorde oss sällskap, vilket Alexander tyckte va riktigt roligt. Vi klappade getterna och tittade på dom söta kaninerna bl.a Vi spanade även på dom stora älgarna som låg o sov i värmen. Till Alexanders förtjusning så fanns det ponnyridning i slottskogen, så självklart skulle han rida på hästen Hekla. Han sitter coollugn och lunkar med som han inte gjort annat. Det är en fantastiskt fin syn att se Alexander sitta där så liten på den stora hästen och att han tycker det är så kul. Det värmer gott i hjärtat! Sen promenerade vi ner till farmor o Dennis lägenhet och blev bjudna på god mat och trevligt sällskap. Det blev en lång bra dag och Alexander hade nog så mycket intryck från dagen att han höll sig vaken hela bilfärden hem trots den sena timmen. Men väl hemma slocknade han gott i sängen.


Kommentarer
Postat av: Christine Christensson Bruseborn

Oj vad många bilder det var på den här uppdateringen, vilken sommar Alexander har haft. Kul att få ha varit en liten del av den.

Kram
Christine

2012-08-06 @ 23:17:19
Postat av: Christine Christensson Bruseborn

Oj, vad många bilder det blev i den här uppdateringen. Vilken härlig sommar Alexander har haft. Kul att få ha varit en liten del i den.

Kram
Christine

2012-08-06 @ 23:36:59
Postat av: Sophia

Ja det blev en den bilder den här gången.
Bloggappen har ju bara krånglat hela sommaren.
Och nu när den äntligen fungerade så passade jag på att slänga upp så mycket nytt som möjligt. :-)

2012-08-08 @ 08:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0